aminolock-bannerGenacol® este un produs pe baza de colagen hidrolizat, creat printr-un procedeu enzimatic de fabricatie unica. Acest procedeu se numește Tehnologia Secventiala Amino-Lock® care reprezinta o abordare exclusiva, dezvoltata de catre departamentul de cercetare și dezvoltare al Genacol Group. Prin intermediul acestei tehnologii se genereaza un concentrat de secvente de aminoacizi cu greutate moleculara redusa si usor absorbabili, oferind organismului suportul pentru sinteza de colagen. Astfel, produsul ofera un suport nutritional excelent pentru a compensa reducerea colagenului cauzata de procesul natural de imbatranire.

Genacol® este fabricat la cele mai înalte standarde biotehnologice și respectă toate cerințele guvernamentale.

Colagenul hidrolizat din Genacol® este o substanță sigură, special conceputa pentru a stimula producerea diferitelor tipuri de colagen din organism. Acest complex bioactiv, format din colagen pur, produce rezultate semnificative în corpul uman atunci când este utilizat în mod regulat.

Genacol® este un complex unic de proteine și nici un alt produs pe baza de colagen de pe piață nu conține profilul și concentrația de aminoacizi specifici acestuia.