genacol-teste-clinice-bannerGrupul Genacol investește continuu în cercetare medicala pentru a demonstra efectele benefice pentru sănătate ale produselor sale.

Ca atare, două studii independente au confirmat științific că Genacol® ajuta la reducerea dureri articulare.

Aceste două studii, unul efectuat la Universitatea din Liège (200 subiecți), și cealaltă la Institutul Veterans Memorial Medical Center (113 subiecți), au demonstrat rezultate foarte bune care s-au obtinut. Cu Genacol, a fost observata o reducere “semnificativ statistic” a durerii la pacientii introdusi in studiu Acesta este cel mai bun rezultat, care poate fi obținut în timpul unui studiu clinic.

Studiul efectuat la Universitatea din Liege de Dr. Olivier Bruyère de la Departamentul de Sanatate Publica, Epidemiologie si Sanatate Economiei: ”Efectul hidrolizat de colagen în durere articulară: Un studio de 6 luni, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo” tocmai a fost publicat în revista Terapii Complementare în Medicină. Pentru a vedea rezumatul studiului, faceți clic aici.

Ambele studii au confirmat rezultatele altor multor studii efectuate în trecut; dezvăluind efectele benefice ale anumitor substanțe nutritive în ceea ce privește sănătatea articulatiilor .

Până în prezent, colagenul hidrolizat se dovedește a fi unul dintre produsele nutritive cele mai promițătoare in reducerea durerilor articulare.