genacol-batrani-fericiti-bannerGenacol®, reduce durerea din artrita si reumatism, regenerează cartilajele și ligamentele, creste tonusul muscular și are de asemenea multiple alte efecte benefice.

GENACOL®: Aliatul articulatiilor sanatoase!

În ultimele decenii, evoluția continuă a cercetării și tehnologiilor în domeniul sănătății a împins limitele cunoașterii ființei umane cu privire la diferite posibilități de regenerare a organismului Genacol® este un pionier in domeniul său, cu privire la utilizarea aminoacizilor din colagen pentru a ajuta la ameliorarea durerii articulare. Pentru a înțelege mai exact importanța și amploarea Genacol®, să ne focusam pe cele mai importante puncte .

Ce diferentiaza Genacol® de celelalte produse de pe piata?

Dezvoltat de peste douăzeci de ani de divizia noastră de cercetare și dezvoltare, Tehnologia Unica Secventiala Aminolock® oferă un complex de aminoacizi, cu beneficii de ori zece superioare celor ale colagenului hidrolizat normal. Această inovație, unica de la Direct Lab Inc (producator Genacol®) generează rapid rezultate de exceptie pentru cei care doresc o reducere eficientă a durerii. Genacol® este singurul produs de pe piata cu o combinație specifică de aminoacizi.

Genacol® este o substanță sigura, care furnizeaza elementele necesare pentru a oferi suportul nutritional de care organismul are nevoie pentru regenerare și producerea de colagen. Acesta prezinta rezultate exceptionale în corpul uman în cazul în care este utilizat în mod regulat. Genacol este sub forma de capsule de 400 mg fără agenți de conservare sau aditivi. DirectLab Inc oferă un produs de înaltă calitate, fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde din domeniul biotehnologiei, si indeplineste toate cerințele guvernamentale.

Pentru a înțelege cu adevărat ce diferentiaza formula exclusiva Genacol® de alte produse similar disponibile pe piata, este important să înțeleagem definiția cuvantului “hidrolizat”. Toate formele de colagen hidrolizat de pe piață la laboratorul de ambalare sub formă de pulbere. Dar în timpul procesului de fabricație, înainte ca acestea să ajungă la laborator sub formă de pulbere, este necesar să se utilizeze apă. Această apă contribuie la descompunerea proteinelor ​​de colagen, ceea ce îmbunătățește activitatea biologicăa acestuia, creste asimilarea la nivel intestinal și molecula este redusa in dimensiune.

În ceea ce privește asimilarea intestinala și greutatea moleculară, apare o întrebare: Este posibil să amplificam asimilarea intestinala si sa reducem greutatea moleculara ? Răspunsul este da, și pentru acest lucru trebuie să înțelegem ce este greutatea moleculară. Când colagenul este hidrolizat, procesul enzimatic descompune proteinele in mai multe fragmente mici numite “peptide”. Greutatea moleculară este legată de lungimea acestor fragmente. Cu cât ele sunt mai mici , cu atât mai buna asimilarea lor.

Datorită Tehnologiei Secventiale Aminolock®, din Genacol®, a crescut considerabil bioactivitatea colagenului hidrolizat prin selectarea și concentrarea anumite secvențe de aminoacizi (peptide), care promoveaza o reducere a greutății moleculare și o asimilare mai mare și mai eficientă, în comparație cu un colagen hidrolizat normal.

Nici un alt produs pe baza de collagen nu are o concentratie atat de ridicata de aminoacizi ca Genacol.