Genacol® este o formula naturala pe baza de colagen 100% pur (400 mg colagen + 10 mg vitamina C)

Genacol® a fost creat pentru a ajuta persoanele cu probleme articulare. Fie ca vorbim de dureri de spate, dureri de umeri, de maini, solduri sau genunchi, hidrolizatul de colagen ajuta la refacearea rezervelor de colagen din organism si reducerea tuturor acestor dureri.

Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, fiind prezent in majoritatea tesuturilor din organism. El se gaseste la nivelul cartilajelor, tendoanelor, sistemului osos, la nivelul muschilor, fiind totodata componenta principala din structura pielii.

 

genacol-produsGenacol® este singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen:

  • Colagenul de tip I – Oase, tendoane, ligamente și piele

  • Colagenul de tip II – Cartilaj și structura ochilor

  • Colagenul de tip III – Ficat, plamani si artere

  • Colagenul de tip IV – Rinichi si mai multe organe interne

  • Colagenul de tip  V  – Cele mai multe tesuturi conjunctive, par și placenta

 

 

Genacol®- prin tehnologia sa unica numita AminoLock, pe care nu o intalnim la nici un alt produs similar, face ca organismul nostru  sa absoarba moleculele de colagen atat de importante noua, in proportie de 98 % si astfel putem scapa de dureri. Acest proces imbunatateste mecanismul natural de producere a colagenului iar organismul poate sintetiza tipurile specifice de colagen in functie de nevoile sale oferind astfel un raspuns natural si eficient la imbatranirea tesuturilor.

squence

 

Hidrolizatul de colagen din Genacol® acţioneaza in 3 etape, astfel:

1. Etapa de absorbtie: dupa administrarea Genacol® , hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.

 

2. Etapa de distributie: secventele de aminoacizi din hidrolizatul de colagen, obtinute prin tehnologia Aminolock, patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

 

3. Etapa de stimulare : hidrolizatul de colagen din Genacol® stimuleaza sinteza celor mai importante cinci tipuri de colagen din organism.

 

Genacol este un produs TESTAT clinic si EFICIENT!

 

S-a demonstrat stiintific ca administrarea a 1200 mg/zi de hidrolizat de collagen (Genacol) reduce semnificativ durerea de la nivelul tuturor articulatiilor. Un studiu realizat la Universitatea din Liege, Belgia a demonstrat reducerea semnificativa a durerilor de la nivelul articulatiilor de la membrele superioare si inferioare si durerii de la nivelul coloanei vertebrale.

*Efectul hidrolizatului de colagen (GENACOL®) asupra durerii articulare

O. Bruyère, B. Zegels, L. Leonori, V. Rabenda, A. Jansens and J.-Y. Reginster

Departamentul de Sanatate Publica si Epidemiologie, Universitatea din Liège, Belgia

Studiul evalueaza eficienta hidrolizatului de colagen comparativ cu placebo in reducerea durerii articulare. Rezultatele indica faptul ca lotul pacienţilor trataţi cu 1200 mg/zi hidrolizat de colagen a obtinut un scor mai bun decat grupul placebo, in sistemul VAS (un sistem care masoara gradul de durere), demonstrand astfel eficacitatea superioara a colagenului AminoLock in ameliorarea durerii articulare. De asemenea, nu a existat nici o diferenta in ceea ce priveste toleranta si siguranta intre cele doua loturi de pacienti, aratandu-se astfel ca administrarea de colagen hidrolizat (Genacol) este sigura iar produsul este foarte bine tolerat.

 

Efectele benefice ale hidrolizatului de colagen (Genacol®) asupra articulatiilor sunt evidentiate de:

  • o mai buna mobilitate

  • o mai buna flexibilitate

  • o mai mare libertate de miscare

Cu alte cuvinte, se obtine o imbunatatire generala a calitatii vietii.

Genacol® are in compozitie si 10 mg vit C per capsula care reprezinta o componenta importanta a procesului de sinteza de colagen si una dintre vitaminele cu cel mai puternic efect antioxidant.

 

Mod de administrare

Adulti si copii cu varsta de peste 14 ani: 3 capsule /zi seara. Se recomanda consumul zilnic a 1,5 litri de apa. Pentru rezultate eficiente se recomanda administrarea de lunga durata (cel putin 3 luni de zile ).

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare: flacon 90 de capsule

GENACOL® – PRODUS EFICIENT, SIGUR SI BINE TOLERAT