1. Cine poate sa foloseasca Genacol®?

  • Femeile si barbatii afectati de probleme reumatice cum ar fi: artrita, artroza, coxatroza, dureri musculare, dureri de maini, dureri de spate, genunchi, sold si umeri.
  • Femeile si barbatii de peste 40 de ani, care isi doresc sa ramana activi fizic.
  • Femeile si barbatii care sufera de probleme articulare datorate excesului de greutate sau obezitatii.
  • Sportivii amatori sau de performanta, care doresc o refacere mai rapida dupa antrenamente intense.
  • Toate persoanele care au suferit accidente sau fracturi si doresc o recuperare mai rapida.

2. Este Genacol® un produs SIGUR?

DA! Este dovedit stiintific ca Genacol® este un produs sigur care nu genereaza reactii adverse, nu interactioneaza cu alte medicamente si este bine tolerat de catre organism.

3. Cum se administreaza Genacol®?

Genacol® se administreaza la copii de peste 14 ani si adulti in doza de 3 capsule/zi, seara. Se recomanda consumul zilnic a cel putin 1,5 litri de apa.

4. Cat timp trebuie sa iau Genacol®?

Genacol® se ia zilnic (3 capsule seara). Participantii studiilor clinice au resimtit o mai buna flexibilitate la nivelul articulatiilor in aproximativ 3 – 6 luni de la inceperea tratamentului. Se recomanda apoi o doza de intretinere de 1 – 2 capsule pe zi.

5. Care este ingredientul ACTIV din Genacol®?

Substanta activa din Genacol® este hidrolizatul de colagen. Studiile clinice arata ca acesta este sigur, natural si totodata benefic pentru refacerea cartilajelor. Genacol® este singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen.

6. Care sunt cele 5 tipuri de colagen?

Genacol® este o formula naturala, o matrice exclusiva de colagen , singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen:

  • Colagenul de tip I – Oase, tendoane, ligamente și piele
  • Colagenul de tip II – Cartilaj și structura ochilor
  • Colagenul de tip III – Ficat, plamani si artere
  • Colagenul de tip IV – Rinichii și mai multe organe interne
  • Colagenul de tip V – Majoritatea tesuturilor conjunctive, par și placenta

7. De ce este Genacol® diferit de alte produse pe baza de colagen?

Genacol® este in primul rand un complex bioactiv de colagen hidrolizat care are la baza tehnologia secventiala patentata AminoLock®. Datorita acestei tehnologii, formula noastra include un complex de mai multe secvențe de aminoacizi care pot activa sinteza tuturor formelor de colagen, in timp ce produsele clasice stimuleaza numai producția de colagen de tip II.

8. De ce este diferit hidrolizatul de colagen (Genacol®) de glucosamine?

Cartilajul este compus din 67% colagen și 1% glucozamina. Glucozamina este un amino-zahar, contrar colagenului care este un complex de proteine ce contine aminoacizi. Glucozamina este prezenta la nivelul lichidului sinovial si  actioneaza mai mult ca un lubrifiant in articulatii in timp ce complexul bioactiv de colagen hidrolizat Genacol® va furniza aminoacizii pentru a ajuta la formarea cartilajului.

9. Am nevoie de prescriptie medicala pentru a lua Genacol®?

NU! Genacol este un supliment alimentar (produs naturist) si nu necesita prescriptie medicala.

10. De unde pot cumpara Genacol®?

Genacol® se poate comanda prin intermediul acestui site (dati click aici) sau il puteti cumpara direct din magazinele naturiste sau farmacii. Pentru a vedea lista de parteneri (dati click aici).

Daca mai aveti si alte intrebari va rugam sa accesati rubrica de contact sau sa sunati la nr de tel: 0784.17.24.17